Golf

In ontwikkeling

Golf

Speel in, maar ook met de natuur. Ontdek de vijf landschapstypes op Parc Zaarderheiken terwijl je golft!

Wat realiseren we?

Bij de ontwikkeling van de 18 holes golfbaan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met bestaande natuur en landschap. De golfbaan op Parc Zaarderheiken kent een enorme afwisseling. Speel door de stuifduinen, de bosholes, de waterholes, de heidevelden en over de waterpartijen in het Mierbeekdal. Een baan waar je sportief wordt uitgedaagd. Ook is het een ambiance voor zakelijke ontmoetingen, leer je er nieuwe vrienden kennen terwijl je culinair geniet. Deze golfbaan faciliteert jouw ultieme thuisgevoel, zowel op de baan als in het clubhuis.

Bijgaande (drone)foto’s geven de actuele realisaties van de golfbaan weer. Op dit moment worden de holes 1, 17 en 18 gerealiseerd. De golfholes 7,8,9, 4( deels) 11, 14, 15 en 16 zijn ingezaaid en zijn in oktober mooi groen. Hole 15 geeft al een aardig beeld van hoe de verschillende grassoorten de hole inkleuren. Situatie december┬á2023. Klik voor vergroten op de foto’s van holes 14,15,16 en de aanleg van hole 17. Zie ook de video bij het kopje Ontwikkelingen

In 2024 is het zover!!! De eerste golfholes worden bespeelbaar.

U kunt zich vanaf heden opgeven als geïnteresseerd potentieel lid. Hierop wordt u uitgenodigd voor een informatieavond, die vanaf heden worden gehouden. Een mail naar info@parczaarderheiken.nl volstaat. Vanaf 1 februari vervolgen we onze informatieavonden.

Clubhuis

Geniet in het clubhuis na een paar uurtjes golf. De perfecte locatie voor een zakelijke ontmoeting op niveau. Ontspan onder het genot van een hapje en drankje met zakelijke relaties, vrienden of familie. Proost op een geslaagde golfronde en verkenning van de omgeving.

Bovenstaande foto’s geven een impressie van het te ontwikkelen clubhuis. Voor meer informatie over de plannen en planning, zie ontwikkelingen.