Natuurpaviljoen

In ontwikkeling

Natuurpaviljoen

Het natuurpaviljoen dat ontwikkeld wordt op Parc Zaarderheiken biedt een inspirerende omgeving en volop mogelijkheden. Natuur waarmee je je verbonden voelt, die je kunt beleven en die je samen met anderen duurzaam benut.

Wat realiseren we?

Ga de natuur in samen met collega’s, vrienden of familie. Het natuurpaviljoen op Parc Zaarderheiken verbindt én faciliteert de échte outdoor liefhebber. We lichten een tipje van de sluier op: wat dacht je van spectaculaire mountainbike routes ontsloten door de Greenport Bikeway? Shop in de streekwinkel voor ‘eigen’ producten van het land. Mooie fiets-, paardrij- en wandelroutes midden in de natuur. Of vergader letterlijk op de hei.

Relax op het terras waar je uitkijkt op het water, het strand aan je voeten, een burger in je hand en loungemuziek op de achtergrond. Lachende mensen en een ontspannen sfeer. Dit zou zomaar je lunchpauze of vrijdagmiddagborrel kunnen zijn. Kijk jij er ook al naar uit?

De foto’s geven een impressie van het te ontwikkelen natuurpaviljoen. Voor meer informatie over de plannen en planning, zie ontwikkelingen.